Смартфони від Xiaomi: найвідоміші суббренди виробника

Китайська компанія стрімко увійшла на ринок мобільних пристроїв, витіснивши більш іменитих конкурентів.

На https://elmir.ua/cell_phones/xiaomi/ представлено кілька сотень моделей виробника. Компанія володіє кількома суббрендами, товари від яких також представлені на Elmir.ua.

Redmi

Redmi: недорогі пристрої з хорошими параметрами

Спочатку Редмі була бюджетною серією Xiaomi, але в 2019 році на її базі створено окрему компанію. Для продукції Редмі характерні середня потужність та доступна ціна. Дещо менша увага приділяється матеріалам корпусу: зазвичай моделі пластикові.

Електроніка суббренда поділяється на дві основні лінійки: Redmi — доступні гаджети, та Redmi Note — пристрої для більш вимогливих покупців. В серії Ноут смартфони виходять 1-2 разі на рік.

POCO

POCO: акцент на потужності

Вихід смартфонів від цієї компанії не пройшов непоміченим. Сама назва утворена від перших букв фрази, яка перекладається як «гра часто викликає захоплення». Головний акцент виробник робить на:

  • потужності заліза;
  • збільшеному обсязі пам’яті;
  • якісній камері;
  • швидкій зарядці.

При високій потужності компанія економить на інших компонентах. Наприклад, на дизайні чи матеріалі корпусу. На сучасному ринку смартфони РОСО зарекомендували себе як надійні пристрої з середніми параметрами.

Black Shark

«Чорна акула»: для любителів ігор

Окрема компанія, яка також є суббрендом Xiaomi, це Black Shark. Головні відмінності цих смартфонів від інших полягають у високій потужності, наявності відеочипа, системі охолодження, RGB-підсвічуванні задньої панелі. Мобільні ігри не набагато відстають від ігор на ПК, тому виросло ціле покоління геймерів на мобільних пристроях.

Зазначені компанії добре знайомі тим, хто слідкує за новинками у світі смартфонів. Крім сучасних моделей, Xiaomi випускає і звичайні стільникові телефони. Такі виробники, як Qin чи 21KE, також належать до корпорації Xiaomi. Під цими марками частіше за все випускаються кнопкові моделі або прості смартфони з базовими можливостями.

Светлана, www.vitamarg.com