Автобус Рівне – Варшава – чудовий спосіб заощадити кошти!

Міграція між українськими та польськими населеними пунктами досягла активного росту. Прикордонне населення обох країн регулярно потребує в транспортному забезпеченні.

На маршруті Рівне – Варшава автобус став надійним та економічним варіантом подолання шляху. 

Українці прямують до польської столиці з різними цілями:

  • навчання;
  • робота;
  • туризм;
  • лікування.

Напрямок Рівне – Варшава має високий попит, тому ринок пропозицій дуже насичений. Компанія Прексселл пропонує міжнародні перевезення Рівне - Варшава від різних перевірених перевізників, які відрізняються транспортними засобами, умовами комфорту, маршрутами, часом відправлення та прибуття.

Пасажири, які намагаються заощадити кошти за проїзд, обов’язково знайдуть привабливий варіант. Зекономити фінанси можливо також за допомогою програм лояльності. Відділ маркетингу компанії особливу увагу приділяє святковим дням, коли пасажирський потік досягає особового піка.

Напрямок Рівне – Варшава, автобус. Розклад для мандрівників

Через Рівне проходить швидкісний автомобільний шлях до Польщі. Через нього можна потрапити на пропускні пункти Ягодин, Краковець, Грушів, Устилуг та інші. Необов’язково сподіватися знайти прямий рейс із зазначеними кінцевими станціями. Більшість автобусів будуть виконувати транзит за вказаним маршрутом, проте розклад автобусів Рівне – Варшава показує можливість дістатися польської столиці кожні 30-40 хвилин цілодобово.

Оператор Прексселл співпрацює з великою кількість перевізників, які спрямовують свої маршрути різними шляхами. Головна мета компанії: охватити найбільшу кількість населених пунктів за маршрутом, проходження кордону в різних місцях, що дає можливість оминути локальні черги.

Більшість автобусів з Рівного відправляється з автовокзалу «Рівне 1», де розташовані банкомати, центри харчування і зв’язку.

Маршрут Рівне – Варшава, автобус. Ціна та вимоги до багажу

1. Зазвичай на один посадковий талон виділяється місце для 1 валізи вагою до 30 кг. Є обмеження за розміром. При перебільшенні вказаних перевізником параметрів, кожен додатковий кг або см оплачується згідно затверджених тарифів. Як і в літаку є поняття ручної поклажі. У салон автобусу допускається валіза до 5 кг. 

2. Деякі перевізники дозволяють перевезення габаритних вантажів, тварин. За домовленістю та доплату при наявності вільного місця у багажному відділенні в складеному вигляді транспортують велосипеди.

3. Логістика домашніх тварин потребує купівлі окремого квитка, наявності документів на улюбленця. Вартість проїзду буде дешевшою від повної ціни, проте пасажиру потрібно викупити окреме місце.

4. В залежності від обраного перевізника клієнту пропонуються різні знижки на дитячі проїзні документи. Часто параметр за віком формує мережу значних знижок та надає додаткове багажне місце.

Оператор Prexsell відображає усі можливі варіанти автобусного перевезення Рівне – Варшава, ціна на які сортується за релевантністю. Групування пропозицій можливо провести, використовуючи фільтри. Таким шляхом наші клієнти обирають квитки на самі раціональні рейси. Якщо ви ще не визначились із кінцевими параметрами поїздки, сервіс надає інформацію про кількість місць на залишку по кожному автобусу. Одразу зазначається інформація місця зупинки по населеному пункту. 

Зручне користування сервісом допоможе оформити проїзні квитки великим компаніям, що збираються по дорозі, на один рейс. Маючи тільки гаджет та доступ до інтернету, кожен наш пасажир обирає місце в салоні автобуса самостійно.